Dnevni horoskop – 29.10.2012.

0
1108

Ovan

Uz pomoć septembarske Vage, naročito ako se martovski Ovan možete postići mnogo. Jedan Blizanac, Strelac ili Devica spremni su da vam se nađu pri ruci ako imate bilo kakvih dilema u vezi sa poslom koji se odnosi s astrancima. Strelac može biti dobar posrednik u poslu.

Bik

Veze sa osobama koje su prisutne u javnosti za vas predstavljaju značajan izvor informacija i vi ćete najverovatnije pokušati da se postavite krajnje profesionalno u situaciji u kojoj to od vas šer s pravom očekuje. Nemojte svoje dileme ili bilo kakve sumnje poveravati mlađem saradniku.

Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka na nultom stepenu Strelca prividno je jak, u stvari biste mogli doneti pogrešnu odluku kojom biste na neki način mogli ugroziti svoj status na poslu. Strelac i Ovan vam ne dozvoljavaju da posustanete u svom entuzijazmu. Moguć poziv od Vage.

Rak

Junski Rakovi su danas u nekoj vrsti prednosti kada se radi o poslu sa aprilskim Bikovima. Umetnici ali i oni koji se bave krajnje praktičnim zanimanjem mogu danas sklopiti dobar dogovor sa nekim ko će ga poštovati. Škorpija i Jarac vam daju korisne savete.

Lav

Osećate se pomalo usameljnim i napuštenim od strane onih u koje ste imali veliko poverenje. Sunce, vladalac vašeg znaka počinje da „odmiče“ od Saturna pa ćete tako i vi mnogi više biti skloni da pokazujete svoju slobodnu volju i da samostalno donosite odluke koje su veoma bitne za vašu budućnost.

Devica

Merkur, vladalac vašeg znaka,planeta praktičnog duha samo prividno jak na nultom stepenu Strelca ipak je potpomognut snagom Venere zbog čega bi vaša taktika na poslu trebalo da bazira na razumevanju, popuštanju i ljubaznosti. Tako ćete više postići nego upornošću i svojeglavošću.

Vaga

Venera, vladalac vašeg znaka na prvom stepenu vašeg znaka donosi mogućnost impulsivnih reakcija i pogrešnih zaključaka, naročito ako ste neko ko uvek voli da sebe ističe u prvi plan. Ponosni ste na nešto što ste uradili ali ne zaboravite da ste okruženi zavidnim osobama koje vam ne praštaju uspeh.

Škorpija

Sa Saturnom u vašem znaku možete uraiditi mnogo na planu društvenih odnosa i verovatno će vam poći za rukom da ubedite jednog Lava da treba da popustiti u vezi sa nečim što je dobro za obojicu. Bik i Rak bi mogli biti sasvim dobri saradnici, treba da im date ponudu o kojoj ste već razmišljali.

Strelac

Merkur, planeta logike u vašem znaku je naslabiji pa su mladi Strelci na potezu ali i spremni da naprave neku nepromišljenost. Sa Marsom, planetom akcije i impulsivnosti u vašem znaku možete uraditi mnogo toga korisnog za sebe ako napravite dobru taktiku i dobar plan rada.

Jarac

Verujete u dore namere Bika i Vage ali oni verovatno nemaju za vas onoliko vremena koliko vi to od njih očekujete. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa Ovnom ili Vodolijom iako vam Ribe nude neku vrstu saranje. Ni sami ne znate kome da verujete. Razmislite o privatnom biznisu.

Vodolija

Januarske Vodolije su spremne da se maksimalno posvete nekom poslu o kome duže vreme razmišljaju. Ako se radi o umetnosti, na pravom ste putu da uradite ono što je za vas odskočna daska za popularnos. Mlade Vodolije se previše oslanjaju na nepouzdane mlade Blizance.

Ribe

Ženska osoba iz vašeg okruženja, ma ko to bio, može napraviti pogrešan poslovni korak i na taj način ugroziti i vaš položaj. To verovatno neće biti ništa spektakularno niti će šteta biti velika ali se možete iznervirati što ste bili naivni ili sto niste kontrolisali situaciju u potpunosti.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime