Dnevni horoskop – 28.02.2013.

0
822

Ovan

Danas ćete biti mnogo zauzeti poslovnim obavezama, što vam savršeno odgovara. Moguće je da na ovaj način bežite od nekih privatnih problema. Biti posvećen poslu je sasvim u redu, ali ne dozvolite da vaš privatni život trpi. Budite odgovorni i nastojte da rešite sve nesporazume sa jednim članom porodice.

Bik

Imate izraženu želju da budete drugima od koristi. Danas ste odličan slušalac, ali i pružate pomoć tamo gde je najpotrebnija. Svojim savetima možete mnogo pomoći jednom bliskom prijatelju. Ako imate dovoljno slobodnog vremena i višak energije, razmislite da započnete sa obavljanjem nekog humanitarnog rada. Sledite vaš unutrašnji glas.

Blizanci

Osećate da imate višak energije koju ne znate kako da usmerite. Svi oko vas su nečim zauzeti, ali vama ništa ne drži pažnju. Danas ćete osećati zavist prema svima onima koji su zadovoljni svojim životima. Umesto da dozvolite da negativne emocije preovladaju, okrenite se ličnim željama. Šta je to što bi moglo da vas usreći? Ako ste u nedoumici, konsultujte se sa nekim u koga imate poverenja.

Rak

Osećate priliv pozitivne energije koja vas usmerava u raznorazne aktivnosti. Privedite kraju sve poslove koji treba da se odrade. Ne bi bilo loše i da se posvetite uređenju doma – malo sređivanja i reorganizacije može učiniti da životni prostor zasija u punom sjaju. Za koju god fizičku aktivnost se odlučili, prijaće vam. Naročito ako za to budete imali društvo prijatelja.

Lav

Ovo je veoma pogodan dan za izražavanje vaše kreativnosti. Umetnost i sve što ima veze sa njom vam je od naročite važnosti. Okupirajte se slikanjem, pisanjem, crtanjem, svemu onome u čemu pronalazite zadovoljstvo. Fokus na ove stvari vam olakšava bavljenje nekim drugim obavezama i oslobađa vas nagomilanog stresa.

Devica

Ukoliko ste danas zbog nekog razloga iscrpljeni i fali vam životne energije, nastojte da se opustite slušajući omiljenu muziku. Verovatno ste se u poslednje vreme previše davali poslu i sada vam to dolazi na naplatu. Čak i svega nekoliko minuta odmora može da doprinese da se osećate bolje. Na miru razmišljajte o nekim lepim stvarima koje vas čine srećnim i daju vam snagu za život.

Vaga

Potrudite se da danas izađete na kraj sa nekim intenzivnim emocijama. Bilo da su pozitivne ili negativne, nastojte da ih usmerite u pravom smeru. Ako vam je potreban savet kako to učiniti, ne ustručavajte se da ga tražite. Član porodice ili jedan blizak prijatelj su upravo ono što vam sada treba.

Škorpija

Umetnost dolazi u mnogo različitih oblika. Na vama je da prepoznate koji vam najviše odgovara i da se danas prepustite uživanju koje ona sa sobom nosi. Bilo da odlučite da se bavite nekim kreativnim radom, bilo da želite da posetite neku galeriju ili pozorište, danas ćete u tome neizmerno uživati. Još ako imate pratioca, vašoj sreći nema kraja.

Strelac

Osećate se naročito snažno i želite da energiju usmerite u izazovniji fizički rad. Ovaj dan je idealan za to, nema razloga da više čekate. Razmislite o uređenju dvorišta, preuređenju životnog prostora ili o nekoj sportskoj aktivnosti. Neke stvari koje više ne želite da posedujete, poklonite onima kojima su potrebnije.

Jarac

Aktivnosti koje fokus pažnje usmeravaju na kreativnost su ono u čemu ćete danas naročito uživati. Fizička snaga koju posedujete zahteva da bude kvalitetno kanalisana. Ako ste u poslednje vreme bili pasivni, mrzovoljni i bez volje za promenom, danas tome dolazi kraj. Čega god se dohvatite, biće berićetno.

Vodolija

Ispunjeni ste dobrom energijom, bilo da je u pitanju mentalna, bilo fizička. Čega god se dohvatite, bićete prilično efikasni. Ovaj dan je pogodan za privođenje kraju većine obaveza. Uživaćete u samom procesu, ali i u konačnom rezultatu. na kraju dana, obavezno se nečim počastite.

Ribe

Ako ste danas neraspoloženi i potišteni bez na oko vidljivog razloga, najbolje bi bilo da ostanete kod kuće i otkažete sve nepotrebne kontakte sa drugima. Posvetite se isključivo sebi i svojim potrebama. Neka članovi porodice imaju razumevanja. Radite sve ono što vas ispunjava – od čitanja, preko gledanja televizijskih programa, do uređenja životnog prostora.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime