Dnevni horoskop – 08.11.2012.

0
915

Ovan

Moguće predstojeće promene u Vašem ličnom ili profesionalnom životu mogle bi Vam doneti osećaj zabrinutosti i nesigurnosti. Ipak potrudite se da ostanete pribrani. Ako ništa drugo, imaćete puno koristi od ove promene. Moguće je da osećate puno napetosti i stresa u vazduhu i biće Vam veoma komplikovano da izbegnete ovu energiju. Pokušajte da se opustite. Prepustite se talasu promena bez mnogo razmišljanja.

Bik

Možda planirate da odete na dugačko putovanje ili da se vratite u školu kako biste dobili još neku diplomu. Verovatno ćete morati da odložite to za neko vreme. Konačno ste presekli i doneli odluku da to i uradite. Sada Vas ništa neće sprečiti u tome. Moguće je da ćete provesti puno vremena na telefonu prikupljajući informacije i praveći preliminarne dogovore.

Blizanci

Pravna pitanja u vezi sa novcem na kojima ste radili u poslednje vreme danas bi konačno trebala da se završe. Ovo bi trebalo da Vam podigne raspoloženje, ako ni zbog čega drugog onda bar zato što ste skinuli teret sa leđa. Trebalo bi da se osećate posebno pričljivo, strastveno uz veliku dozu entuzijazma. Možda ćete želeti da zakažete romantično veče sa partnerom. Lepo se zabavite.

Rak

Loše iskustvo u vezi karijere, porodice, putovanja ili obrazovanja moglo bi Vašeg prijatelja, kolegu ili ljubavnog partnera da dovede u eksplozivno raspoloženje danas. Ova osoba može biti veoma nepredvidiva. U jednom momentu je veoma srećna, a već u drugom užasno neraspoložena. Ne pokušavajte da oraspoložite ovu osobu ili da joj pružite savet. To će je samo dodatno razljutiti. Ostanite po strani i dozvolite svom prijatelju da se sam izbori sa svojim problemima.

Lav

Moguće je da Vas sustiže poslovni stres. Bilo bi mudro da unesete mnogo vode u svoj organizam. Umereno vežbanje i odmor takođe su Vam veoma potrebni. Potrudite se da izbegnete začinjenu hranu. Ovo je veoma dobar dan da se prepustite čitanju, učenju ili istraživanju. Vaše fizičko stanje možda nije najbolje, ali je mozak izuzetno bistar.

Devica

Verovatno se osećate posebno romantično i strastveno i želite čitav dan da provedete sa ljubavnim partnerom. Verovatno ćete to na kraju i uraditi, ali uz određeno kašnjenje u poslednjem trenuku. Ne paničite ako ne možete da doprete do partnera tokom prepodneva. Ne odustajte. Biće to veliko veče za Vas.

Vaga

Danas bi Vas mogla posetiti osoba ženskog pola, možda koleginica koja Vas ponekad nervira. Ako ne budete pažljivi ova osoba mogla bi Vas uvući u nepotrebnu diskusiju ili probuditi Vašu nesigurnost. Potrudite se da ostanete na distanci. Problemi sa kojima se ova osoba suočava nemaju nikakve veze sa Vama. Budite ljubazni i puni razumevanja, a zatim se udaljite.

Škorpija

Očekujte puno poziva danas. Neki od njih uključuje osobu koja živi daleko, dok će jedan biti od prijatelja sa teškim emotivnim problemima, a treći bi mogao biti od ljubavnog partnera za kojeg ste veoma zabrinuti. Možda ćete uskočiti u auto da se sastanete sa ovom osobom na nekom poznatom mestu u okolini. Ne trošite svoje vreme na razgovor preko telefona.

Strelac

Problemi povodom novca možda zahtevaju Vašu pažnju danas. Računi treba da budu plaćeni, čekovi deponovani ili ugovori realizovani. Kada ovo završite značajno ćete sebi podignuti raspoloženje. Izađite na svež vazduh ili u šetnju i dopunite malo svoju energiju. Neka krv ponovo prostruji Vašim venama. Pozovite prijatelja i provedite veče sa njim u gradu. Naporno ste radili, sigurno je da to zaslužujete.

Jarac

Odličnog ste raspoloženje i spremni ste gotovo na bilo šta. Vaša fizička energija je posebno visoka zato se prepustite fizičkim aktivnostima, možda sportu. Želećete da napravite kratak izlet van grada, započnete sa dodatnom obukom ili se okušate u pisanju. Vaš optimizam i entuzijazam su posebno izraženi, samo nebo je granica za Vas.

Vodolija

Danas možete da osetite snažnu psihičku vezu sa prijateljem koji živi daleko i koga niste videli dugo vremena. Možda se pitate šta je ova osoba sprema da uradi i to Vas zabrinjava. Ne ustručavajte se. Pozovite ovu osobu. Na jedan ili drugi način trebalo biste da saznate šta se dešava. Moguće je da Vaš prijatelj ima samo loš dan. Potrudite se da ga pažljivo saslušate.

Ribe

Grupne aktivnosti ili sastanci mogli bi se pokazati kao teret danas jer su osobe koje Vas okružuju uvučene u diskusiju koja se čini da nikada neće prestati. Ovo nije dobar dan da se uključujete u žučne rasprave čak i ako Vam to izgleda primamljivo. Držite se po strani. Pronađite nekog za razgovot ko se takođe ne meša u sve to.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime