Dnevni horoskop – 07.11.2012.

0
1680

Ovan

Rođeni krajem marta trba dobro da razmisle o svojim planovima i poslovnim potezima ako žele da nastave saradnju sa strancima. Kolebate se između dve podjednako nepovoljne opcije i možda je bolje da za izvesno vreme odustanete od obe dok ne nađete dobre saradnike.

Bik

Svesni ste u potpunosti ko su vam prijatelji a ko ne.Niste raspoloženi da se raspravljate oko nečega što za vas nema nikakvog smisla i za šta ste uvereni da čak i kada biste trenutno postigli nekakav dogovor, kolega se ne bi pridržavao svog dela obaveza.

Blizanci

Moguće da nećete iskoristiti u potpunosti sve šanse koje vam se pružaju u vezi sa napredovanjem na poslu iako ćete dobiti konkretnu ponudu o kojoj bi trebalo razmisliti. Veze sa vatrenim znacima doprinose proširenju saradnje sa strancima.

Rak

Osećate se sposobnim da prihvatite neke nove obaveze koje podrazumevaju da biste imali priliku da iskažete svoje talente. Veze sa umetnicima vam donose mnogo toga dobrog a ako ste i sami umetnik, verovatno predstoji ponuda za nov, interesantan projekat.

Lav

Rođeni u trećoj dekadi znaka pokušavaju da na svaki način postignu ono što su sebi zacrtali kao nešto od čega svakako neće odustati. Možete dobiti ponudu da se čujete sa nekim ko vam je oduvek bio odan, bar što se tiče tačnosti informacija koje vam je dostavljao.

Devica

Prilično ste opterećeni osećanjem nesavršenosti ili pomalo krivice zbog nečega što niste na vreme uradili. Trudite se da popravite situaciju i spremni ste da radite i prekovremeno i naporno da biste se kolegi našli pri ruci u vezi sa novim poslom.

Vaga

Mnogima se dopada to što radite i način na koji obavljate svoj posao jer vas doživljavaju kao inventivnu i kreativnu osobu koja se prijateljski odnosi prema okolini. Morali biste naći neki nov način izvora prihoda ako su trenutni nedovoljni ali u spostvenoj režiji.

Škorpija

Veoma ste oprezni čak i prema onima koji zaslužuju vaše poverenje. Trudite se da saznate šta se krije iza onoga što vam plasiraju kao poverljive informacije Blizanci ili Strelac.

Strelac

Situacija nije tako povoljna za sklapanje partnerskih poslova, posebno ne sa mlađim od vas. Neko želi da vam se po svaku cenu nametne a vi to želite da izbegnete. Ne bi trebalo da se oslanjate na ono što čujete od Jarca koji je prilično opterećen svojim problemima.

Jarac

Rođeni u decembru mogu se nadati povoljnom razvoju situacije, posebno kada je u pitanju posao sa mlađom osobom koja je spremna da se maksimalno angažuje na novom zajedničkom poslu.Rođeni krajem znaka mogu imati utisak kao da nekom moraju da polažu račune.

Vodolija

Trudite se da uradite sve što je do vas i maksimalno ste otvoreni za svaku vrstu saradnje sa onima koji možda i ne ulivaju baš veliko poverenje što se efikasnosti tiče ali verovatno imate utisak da vas neće izneveriti. Ako ste mladi, loša organizacija posla može biti razlog za neefikasnost.

Ribe

Ako planirate uzimanje kredita, razmislite koliko vam se to isplati. Ne bi trebalo da budete previše sigurni da ćete moći da isplatite sve svoje obaveze na vreme. Pitajte za savet dobrog prijatelja u znaku Raka, Škorpije ili Jarca. Moguć susret sa nekadašnjim saradnikom.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime