“Divlji veprovi” uručili poklone korisnicima “Kneginje Ljubice”

0
118

Članovi kluba američkog fudbala “Divlji veprovi” poklonima su obradovali mališane, korisnike Centra za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica”.

Uručenju donacije u ime grada prisustvovao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

“Humanitarnom akcijom i doniranjem poklona mališanima u Centru Kneginja Ljubica, iz godine u godinu, članovi “Divljih veprova”, pokazuju svoju humanost na delu. Pokloni ne moraju da se uručuju samo za praznike, jer uvek je pravo vreme za poklone. Kao jedan od osnivača američkog fudbala u Srbiji, godinama unazad, na najbolji mogući način, pored promocije sporta i rezultata, promovišu klub ali i grad. Humanost je najbolji način za to”, poručio je Stevović.

Marko Vujanac, predsednik “Veprova” je podsetio da klub ove godine obeležava dvadeset godina postojanja.

“Godinama unazad u dogovoru sa Centrom ’’Kneginja Ljubica’’ doniramo poklone za decu u centru i to baš onim što im je u tom trenutku najpotrebnije, a ove godine je to školski pribor i pribor za kreativne radionice. Ovo je i prava prilika da se družimo sa mališanima i kroz razgovor ih naučimo da veruju u sebe, jer samo tako mogu da dođu do uspeha”, kazao je Vujanac i pozvao sve, pojedince ili organizacije i udruženja da u dogovoru sa centrom doniraju i obezbede mališanima ono što im jepotrebno.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime