Demokrate o problemima Aerodromaca uz jutarnju kafu

2
1154

ds aerodromMesni odbor Aerodrom GrO Demokratske strake u Kragujevcu je ispred zgrade Gradske tržnice na Aerodromu održao akciju pod nazivom „Dobro jutro, dragi Aerodromci“, gde su uz jutarnju kafu porazgovarali o dugogodišnjim problemima koji pogađaju stanovnike ovog naselja.

Pored brojnih članova i simpatizera, ovoj akciji se priključio i veliki broj građana naselja Aerodrom.

– Pored toga što kao svoj najveći problem ističu problem gradnje na zelenim površinama ovog naselja, građani su nam sugerisali na činjenicu da se od strane gradske vlasti godinama ne obraća pažnja na probleme sa kojima se suočavaju. Propala dečija igrališta, staze, ulice, neosvetljeni delovi naselja, problemi na zgradama zbog dotrajalih krovova, neokrečene fasade zgrada, stalni problemi sa vodovodnom i kanalizacijonom mrežom, nedovoljno uređenih zelenih površina, su samo deo tih problema na koje mi želimo da ukažemo. Smatramo da je Aerodrom jedno veliko naselje, gde živi više desetina hiljada stanovnika i da lokalna samouprava nema prava da zanemaruje kako komunalne, tako i infrastrukturne probleme koji muče stanovnike ovog naselja – rekao je Bratislav Tošić, poverenik za MO Aerodrom GrO DS.

Građani koji su prisustvovali ovoj akciji, pored toga što su pokazali iskreno zadovoljstvo što su bili deo nje, jer podseća na fine manire i davno zaboravljene dobre komšijske navike, izrazili i zahvalnost zbog činjenice što je javnosti ukazano na probleme sa kojima se oni svakodnevno suočavaju.

2 KOMENTARI

  1. Aerodromci za ciju vlast u gradu se podigose objekti na nazovimo livadama od Crkve do ulice Poste,i de su vam te zelene povrsine a decu vaspitajte da vam ne lome klupe ljuljaske klacakalice i ostala tehnicka pomagala koja grad Kragujevac unese u vase pitomo naselje.ugledajte se na naselje Bubanj III. nasa deca cuvaju svoje ljuljaske

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime