Delimo 2×2 karte za filmove „Saga o tri nevina muškarca“ i „Putnici“

1
1846

bioskop
Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Saga o tri nevina muškarca“ u ponedeljak od 21.00 sati i 2×2 karte za film „Putnici“ u sredu od 21.30 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Saga o tri nevina muškarca“ ili „Putnici“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 21 sati.

Saga o tri nevina muškarca – Telic Studios je deceniju svog postojanja krunisao poslednjim ostvarenjem “Saga o tri nevina muskarca”. Malo je reći da je omladina više nego zaintrigirana ovim filmom i da jedva čeka da osvane u bioskopima. Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

Putnici – Uskoro se Džim (Kris Prat) i Aurora (Dženifer Lorens) suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gde će da uživaju u svim blagodetima koje su ikada mogli da zamisle, a ubrzo se javljuju i uzajamne simpatije… Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet hiljada putnika za koje odgovaraju, Džim i Aurora moraće da saradjuju kako bi ih sve spasili.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime