Delimo 2×2 karte za filmove „Računovođa“ i „Inferno“

1
949

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Računovođa“ u ponedeljak od 19.00 sati i 2×2 karte za film „Inferno“ u sredu od 21.50 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Računovođa“ ili „Inferno“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 13 sati.

Računovođa – Iza maske naizgled dosadnog računovođe Krisa Vulfa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubice. Vulf (Aflek) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA ofisu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu finansija koje vodi Rej King (Dž.K. Simons), ali sa vremenom počinje da radi za kompaniju unutar koje je Dana Kamings (Kendrik) otkrila finansijsku malverzaciju koja uključuje milione dolara. Nakon knjigovodstvene kontrole, Kris polako razotkriva istinu.

Inferno – Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi ičega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Broks i dobrog poznavanja simbola, Langdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i da reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo…

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime