Delimo 2×2 karte za filmove „Opasnost iz dubine“ i „Frka na venčanju“

1
875

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Opasnost iz dubine“ u ponedeljak od 20.20 sati i 2×2 karte za film „Frka na venčanju“ u sredu od 20.00 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Opasnost iz dubine“ ili „Frka na venčanju“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 13 sati.

Opasnost iz dubine – Nensi (Blejk Lajvli) potpuno sama surfuje zabačenom obalom. U jednom trenutku napada je velika bela ajkula i Nensi završava nasukana nedaleko od plaže. Međutim, iako je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvesta metara, Nensi ne može tako lako da dođe do nje… Ovo je „Ajkula“ za novu generaciju gledalaca.

Frka na venčanju – je film inspirisan istinitim događajima iz 2013. godine kada su Majka (Adam Davin) i Dejva (Zek Efron) roditelji primorali da pronađu pratilje sa kojima će doći na venčanje njihove sestre na Havajima. Tražeći izlaz iz ove situacije, oni postavljaju oglas na Internet, koji postaje prava medijska senzacija. Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima sa braćom, nikako ne žele da propuste devojke Alis (Ana Kendrik) i Tatjana (Obri Plaza) koje se javljaju na ovaj oglas. Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali.

1 KOMENTAR

 1. Opasnost iz dubine:
  Ljubomir Bugaric i
  Jelena Marković.

  Frka na vencanju:
  Snežana Tomić i
  Vesna Jankovic.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime