Delimo 2×2 karte za filmove „(Ne)profesionalac“ i „Dete zla“

1
2023

dete-zla-neprofesionalac

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „(Ne)profesionalac“ u ponedeljak od 20.15 sati i 2×2 karte za film „Dete zla“ u sredu od 21.30 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs. U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „(Ne)profesionalac“ ili „Dete zla“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 13 sati.

(Ne)profesionalac (Grimsby) – Posle Borata, Bruna i Diktatora, Saša Baron Koen u ulozi fudbalskog huligana, gde mu društvo pravi Mark Strong. Nobi (Koen) ima sve što jedan čovek iz malog grada Grimzbija može poželeti uključujući 11-oro dece i najlepšu devojku severoistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno – njegov mlađi brat Sebastijan za kojim traga već punih 28 godina, još otkad su ih razdvojili kao malu decu. Nobi se uskoro sreće sa Sebastijanom, nesvestan činjenice da njegov brat nije samo najopasniji agent MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U begu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro shvatiti da svet može spasiti jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota: svog brata blizanca.

Dete zla (The Boy) je horor priča o mladoj devojci iz Amerike, koja prihvata posao u malom Engleskom gradiću kao dadilja osmogodišnjem dečaku iz bogate porodice dok su oni na dugom odmoru. Odmah pri dolasku, Greta otkriva da je dete ustvari lutka u prirodnoj veličini deteta koju je bogati par koristio kao odbrambeni mehanizam od smrti njihovog deteta pre dve decenije. Ipak, Greta odluči da ostane, ali kada ne ispoštuje striktna pravila o njegovom negovanju, serija uznemiravajućih i neobjašnjivih događaja dovode do Gretinih najvećih noćnih mora, navodeći je da veruje da je ustvari lutka živa.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime