Delimo 2×2 karte za filmove „Ludi Božić u kancu“ i „Odmetnik-1 – Star Wars priča“

0
698

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Ludi Božić u kancu“ u ponedeljak od 20.40 sati i 2×2 karte za film „Odmetnik-1 – Star Wars priča“ u sredu od 21.20 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Ludi Božić u kancu“ ili „Odmetnik-1 – Star Wars priča“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 22 sati.

Ludi Božić u kancu – Radnja filma prati menadžment kompanije koji, kako bi se izbeglo zatvaranje kancelarije, pokušava da napravi najbolju božićnu zabavu ikada i na taj način privuče potencijalnog klijenta u cilju da završe posao koji će njihovu kompaniju podići na noge. Zabava naravno ubrzo krene neočekivanim tokom…


Odmetnik-1 – Star Wars priča – ODMETNIK-1 je potpuno nov STAR WARS samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma STAR WARS – NOVA NADA iz 1977.Uz ove nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati s ključnim momentima u STAR WARS istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu. ODMETNIK-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala STAR WARS 1977, ali nikad nisu objašnjeni do sad.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime