Delimo 2×2 karte za filmove „Koliba“ i „U velikom stilu“

0
2176

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Koliba“ u ponedeljak od 22.30 sati i 2×2 karte za film „U velikom stilu“ u sredu od 20.30 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Koliba“ ili „U velikom stilu“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 21 sati.

Koliba – Film zasnovan na istoimenom bestseleru koji je prodat u više od 5 miliona primeraka I preveden na više od 40 jezika. Koliba je priča o ocu čiju je ćerka Misi oteta i ubijena tokom porodičnog izleta. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija nalazi u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mak prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu…

Glavne uloge u filmu tumače Sem Vortington, Rada Mičel, Tim Makgrao i oskarovka Oktavija Spenser.

U velikom stilu – Trojica penzionera, Vil, Džo I Al koji žive zajedno I polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune I provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče da opljačkaju banku kako bi se domogli svog novca. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, šta je najgore što se može desiti trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju otići će “U velikom stilu”.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime