Delimo 2×2 karte za filmove Igra novca i Prizivanje zla 2

1
3688

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Igra novca“ u ponedeljak od 20.40 sati i 2×2 karte za film „Prizivanje zla 2“ u sredu od 22.10 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Igra novca“ ili „Prizivanje zla 2“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 13 sati.

Igra novca je napeti triler sa Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem u kom je glavni lik, vrhunski televizijski voditelj Li Gejts (Kluni), kog je sopstvena emisija o finansijama pretvorila u čudotvorca Vol Strita. Međutim pošto svima preporuči kupovinu visoko-tehnoloških deonica koje misteriozno propadnu, besni investitor (Džek O’Konel) dolazi u studio i uživo pred kamerama kao taoce uzima Gejtsa i ekipu iza kamere predvođenu vrhunskom producentkinjom Peti Fan (Roberts). Dok se sve odvija u pravom vremenu, Gejts i Fan moraju da pronađu način kako da prežive i istovremeno razotkriju istinu iza velike laži koju krije igra novca…

Prizivanje zla 2 je nastavak horora, zasnovan na istinitim događajima koji su se u periodu od 1977. do 1979. dešavali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdaunu. U novom nastavku ponovo ćemo moći da gledamo Eda (Patrik Vilson) i Loren Voren (Vera Farmiga) u ulozi paranormalnih istraživača, koji će ovog puta otputovati u Englesku. Radi se o jednom od najvažnijih zabeleženih paranormalnih slučajeva u svetu koji su pogodili porodicu Hodžson, a Ed Voren je ovaj slučaj naveo kao jedno od najstrašnijih iskustava tokom svoje karijere. Ed je preminuo 2006. godine, a Loren se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava. Ovaj slučaj je tema brojnih knjiga, dokumentaraca, horora i TV serija.

1 KOMENTAR

  1. Karte su dobili:
    Igra novca: Duška Terzić i Jelena Marković.
    Prizivanje zla 2: Ivan Matić i Aleksandra Vukoicic.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime