Delimo 2×2 karte za filmove „Džek Ričer – Bez povratka“ i „Doktor Strejndž“

0
652

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Džek Ričer – Bez povratka“ u ponedeljak od 22.45 sati i 2×2 karte za film „Doktor Strejndž“ u sredu od 21.15 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Džek Ričer – Bez povratka“ ili „Doktor Strejndž“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 13 sati.

Džek Ričer – Bez povratka je nastavak akcione avanture sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi koji ovog puta pokušava da otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavere. Vojni major Suzan Tarner (Kobi Smolders) predvodi Ričerovu staru istražnu jedinicu. Ona je uhapšena zbog izdaje, a pošto zna da je nevina, Ričer mora da je izbavi iz zatvora i otkrije istinu koja stoji iza ogromne vladine zavere kako bi skinuo ljagu s njihovih imena i spasio im živote. Dok beže od zakona, Ričer će otkriti potencijalnu tajnu iz svoje prošlosti koja bi mogla zauvek da mu promeni život. Film je zasnovan na knjizi „Džek Ričer – Bez povratka“, 18. nastavku iz bestseler serijala Džek Ričer autora Lija Čajlda koji se prodao širom sveta u preko 100 miliona primeraka.

Iz studija Marvel stiže „Doktor Strejndž“, priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane. Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost. Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i da se bori protiv najmoćnijeg čarobnjaka na svetu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime