Delimo 2×2 karte za filmove Dok nisam srela tebe i Velika iluzija 2

2
3858

bioskop-n20

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Dok nisam srela tebe“ u ponedeljak od 20 sati i 2×2 karte za film „Velika iluzija 2“ u sredu od 20.30 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Dok nisam srela tebe“ ili „Velika iluzija 2“.

Izvlačenje dobitnika je u ponedeljak u 13 sati.

Dok nisam srela tebe je film snimljen po bestseleru Jojo Mojes „Tu sam pred tobom“, knjizi koja je doživela ogroman uspeh u Srbiji. Luiza Klark (Emili Klark) je potpuno jednostavna devojka koja je upravo izgubila posao u lokalnom kafiću, a Vil Trejmor (Sem Klaflin) je imućan muškarac bogatog iskustva čiji je život naprasno promenjen saobraćajnom nesrećom nakon koje postaje trajno prikovan za krevet i zavisan od drugih. Njihovi putevi se isprepliću kad Luiza postane Vilova lična asistentkinja što će im doneti životnu avanturu.

Velika iluzija 2 – Četiri jahača (Džesi Ajzenberg, Vudi Harelson, Dejv Franko, Lizi Kaplan) se vraćaju u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku širom sveta. Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hud stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je da izvedu još jedan spektakularan trik kojim će otkriti ko stoji iza cele priče.

2 KOMENTARI

  1. Karte su dobili:
    Film Dok nisam srela tebe: Marina Radovic i Ljubinka Aleksić.
    Film Velika iluzija2: Andjela Djordjevic i Nikola Nešić.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime