Delimo 2×2 karte za filmove „Dnevnik mašinovođe“ i „Sedmorica veličanstvenih“

0
748

bioskop

Ritam Grada i Cineplexx Vas nagrađuju sa 2×2 karte za film „Dnevnik mašinovođe“ u ponedeljak od 19.30 sati i 2×2 karte za film „Sedmorica veličanstvenih“ u sredu od 18.00 sati.

Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) možete poslati na mejl: nagrade@ritamgrada.rs U naslovu mejla obavezno staviti naziv filma „Dnevnik mašinovođe“ ili „Sedmorica veličanstvenih“.

Izvlačenje dobitnika je danas u 13 sati.

Dnevnik mašinovođe je crnohumorna komedija Miloša Radovića, sa Lazarom Ristovskim u glavnoj ulozi. Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 – 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima. Činjenica da voz ne može da se zaustavi najmanje 700 metara nakon što je kočnica aktivirana, oslobađa mašinovođe svake odgovornosti. Nevinost za nebrojene žrtve – čini ove masovne ubice grupom ljudi sa posebnim mentalnim i psihološkim profilom. Ovo je tragično-humorna melodrama o nevinim ubicama i njihovim životima. Ilija je šezdesetogodišnji mašinovođa, na korak do penzije. On drži neslavan rekord od 28 gaženja tokom karijere. Njegov devetnaestogodišnji usvojeni sin Sima priprema se da nastavi porodičnu tradiciju. Ilija ga upoznaje sa poslom i činjenicom da su nesreće neizbežne. Sima se plaši, on ne želi da postane ubica. Najviše ga zanima koliko će vremena proći dok mu se ne desi prvo gaženje.

Sedmorica veličanstvenih – rimejk vesterna u režiji Entoana Fjukve sa Denzelom Vošingtonom, Krisom Pratom i Itanom Houkom u glavnim ulogama. Mali grad Roz Krik nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalaca Bartolomea Borgia (Piter Sarsgard ) pa očajni građani traže pomoć sedmorice lovaca na glave, kockara i angažovanih revolveraša : Sema Kajsloma (Denzel Vošington), Džoša Faradeja (Kris Prat), Gudnajt Robičiksa (Itan Houk), Džeka Hornea (Vinsent D Onofrio), Bilija Roksa (Bjun Han Li), Vaskeza (Manuel Garsia Ralfo) i Reda Harvesta (Martin Senzmajer). Dok pripremaju grad za krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad da se dogodi sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrednije.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime