,,DC Liga Superljubimaca” u bioskopu CINEPLEXX

0
157

Porodični dan uz sinhronizovanu avanturu ,,DC Liga Superljubimaca” očekuje vas u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u nedelju 24. jula od 12 do 17 časova. Za sve mališane pripremljen je oklon poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnai bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji koji dele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.

Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vevericu Čipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake. Ejsu se nikako ne sviđa ideja super-psa, ali to će se promeniti kad upozna Betmena.

Kreativne radionice inspirisane ovom sjajnom animiranom avanturom i mnogo zabave uz animatore očekuje vas od 12 do 17 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

U sinhronizaciji filma učestvovali su Aleksandar Radojičić, Tamara Krcunović, Marko Mrđenović, Marko Marković i Miloš Timotijević.

Ne propusti još jedan Porodični dan u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu i sjajno se provedi uz superljubimce!

Ulaznice za Porodični dan u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime