Dašić: Kragujevac mora da bude miran grad

1
1628

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić ocenio je da je ubistvo koje se sinoć desilo u centru Kragujevca „ozbiljan bezbednosni incident“, ali da zbog njega bezbednosna situacija u Kragujevcu nije narušena.

“Svi mi ovde imali smo prilike da odrastamo u jednom mirnom gradu, da šetamo ulicama i ne strahujemo za svoj život. Ono što je posebno bezobrazno u sinoćnjem incidentu je da neko puca u centru grada u Glavnoj ulici. Duboko sam uveren da ćemo u borbi protiv kriminala, ali i svih drugih oblika nedozvoljenih radnji i korupcije uspeti da damo odlične rezultate”, kazao je Dašić.

On je istakao da ima veliko poverenje u “policijske organe i organe bezbednosti”, u sve službe koje se ovim ozbiljno bave i koje neće stati dok počinioci ne budu uhapšeni i dok ne budu odgovarali pred zakonom za svoja nedela.

“Kragujevac mora da bude grad očišćen i od kriminila i od korupcije, miran grad kakav je oduvek i bio. To je naša obaveza. Mi našoj deci moramo da ostavimo Kragujevac koji smo mi imali i u kojem smo mi odrastali. Ne želimo koruptivna ponašanja niti u opštinskim organima, niti u privatnim preduzećima, u bilo kom biznisu ili u sportu. U ovom trenutku kompletna koalicija, koja trenutno rukovodi gradom Kragujevcem ujedinjena je u tome da neće dozvoliti da bilo kakvi pritisci uspore dalji razvoj grada. Ovo je godina velikih investicija”, istakao je gradonačelnik.

 

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime