Dani atletike u Kragujevcu

0
1379

Tradicionalna manifestacija „Dani atletike“ i ovoga puta, u subotu i nedelju, održaće se u kragujevačkom hotelu „Šumarice“.

Skupu će prisustvovati predstavnici skoro svih atletiskih klubova u zemlji, regionalnih saveza, trenerske i sudijskih organizacija. Ovo okupljanje u neku ruku predstavlja okončanje sezone i nagoveštaj daljih planova.

„Dane atletike“, sutra tačno u podne, otvoriće Slobodan Branković, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, koji će govoriti o strategiji razvoj atletskog sporta, uz osvrt na trenutnu situaciju. Odmah potom, učesnici skupa dobiće sve potrebne informacije vezane za pravilnik o licenciranju atletskih klubova, trenera i sudija.

Ovom prilikom diskutovaće se i na temu programa saveznog kapitena, kalendara takmičenja za narednu godinu, organizacionih pitanja klubova, selekciji u atletici i upotrebi (ne)dozvoljenih sredstava.

Nedelja je rezervisana za predavanja naših uspešnih trenera, čiji su atletičari osvajali medalje na velikim međunarodnim takmičenjima, strategiji ASS i akcionom planu za realizaciju iste, kao i za individualne sastanke sa članovima Stručnog saveta.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime