,,Čudesna žena 1984“ u Sinepleksu

0
403

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins, međutim, kraj godine donosi sjajne vesti za ljubitelje sedme umetnosti, poštovaoce DC Univerzuma i posetioce Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa. ,,Čudesna žena 1984“ zablistaće na velikom platnu od četvrtka 24. decembra, a ulaznice za ovaj blokbaster već su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, kao i putem sajta i Cineplexx aplikacije.

Gel Gado se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka . Film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Čudesne žene. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gado, gledaćemo i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

Godina na izmaku, definitivno je godina u kojoj smo svi bar na trenutak pomislili da nam je potreban superheroj, srećan završetak ili beg od svakodnevice. Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop mesto je opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, i kao takav pravi je izbor za bezbednu zabavu uz sjajan film o Čudesnoj ženi, superheroju koji nam je toliko potreban.

U skladu sa novim propisanim merama, Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop radiće utorkom i sredom u periodu od 15 do 21 čas, četvrtkom i petkom od 13 do 21 čas, dok će vikendima blagajne bioskopa biti otvorene od 11 do 21 čas. Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma. Bioskopska blagajna, kao i blagajne za prodaju hrane i pića, radiće do 21 čas.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime