„COFFEE TO GO CAFICA” mami osmehe na vašim licima od ranog jutra! (FOTO)

0
1673

Uz nju započinjemo dan, ugovaramo druženja, pravimo pauze na poslu, vodimo neke važne i manje važne razgovore. Naravno, reč je o kafi. Mesta sa odličnim izborom ovog popularnog napitka u našem gradu je sve više, ali je ovo vredno vaše pažnje.

 

Reč je o kafeteriji „COFFEE TO GO CAFICA” koja se nalazi u Glavnoj ulici (172) i čiji će asortiman sigurno izmamiti osmehe na vašim licima od ranog jutra. Ovde možete pored pića na miru uživati u prelistavanju magazina i dnevnih novina ili u druženju sa prijateljima u freezu i frappeu.

Kafeterija „COFFEE TO GO CAFICA” je poznata kao mesto na kojem se pije kvalitetna kafa, gde su cene pristupačne a atmosfera uvek pozitivna. Pored kafe, ovde se se mogu poručiti i napici od svežih namirnica u čije spremanje je uloženo mnogo truda i ljubavi.  Nasmejani gosti i vedar personal čine da ispijanje kafe prevazilazi naviku i postaje uživanje.

Novine koje ova kafeterija donosi su 20 vrsta kafa razlicitih ukusa, prirodni ceđeni, proteinski šejkovi i bomba sokovi. Posebnu pažnju posvetite irskim kafana sa viskijem koji su ovog leta potpuni hit.  Ne gubite vreme i posetite vašu potencijalno omiljenu kafeteriju u gradu. Jutra su bolja uz COFFEE TO GO CAFICE! 

 

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime