Cineplexx: Porodični dan uz Asteriksa

0
1678

Porodicni_dan_Asteriks_Naselje_bogova copy

Porodični dan u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“ održaće se u nedelju, od 12 do 17 časova, a svi posetioci će imati priliku da se zabave uz tematske aktivnosti i da uživaju u projekciji filma „Asteriks: Naselje bogova“.

U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu sa motivima inspirisanim filmom „Asteriks: Naselje bogova“, a uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Sedmi patuljak“, „Snežna kraljica“ i „Pedington“ sinhronizovani na srpski jezik.

Jedna od najpopularnijih epizoda strip klasika Asteriks i Obeliks po prvi put se našla na velikom platnu. Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče sa malim selom u kome žive nadaleko poznati junaci velike snage, Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom situacijom, Julije Cezar odlučuje da oko njega sagradi luksuzni rimski grad ne bi li galski varvari poklekli pred blagodetima koje on nudi. Asteriks i Obeliks će morati dobro da se namuče kako bi njihov narod odoleo iskušenjima. Svi posetioci bioskopa Cineplexx će imati priliku da pogledaju sinhronizovanu verziju filma “Asteriks: Naselje bogova”. Glasove neustrašivim Galima i njihovim protivnicima ovom prilikom pozajmljuju Ivan Ivanović, Boda Ninković, Dragan Vujić – Vujke, Nikola Bulatović, Dubravko Jovanović i mnogih drugih.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime