Četiri nova naslova u Sinepleksu

0
486

U bioskop Sinepleks Kragujevac Plaza stižu četiri nova naslova i dva događaja:

Zlica – Novi Diznijev film reditelja Krega Gilespija, sa dobitnicama nagrade Oskar Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama. Dobitnica nagrade Oskar glumica Ema Stoun (“La La Land”), tumači glavnu ulogu u filmu o buntovnim danima jedne od najozloglašenijih zlobnica, legendarne Zlice. “Zlica” čija je radnja smeštena u srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom i tumarajući zajedno sa njom ulicama Londona. Jednog dana sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju “dama” pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

Tiho mesto 2– Nastavak napetog horor trilera Džona Krasinskog – Tiho mesto iz 2018. godine. Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg sveta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja koja vreba.

Kruds: Novo doba – Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali. Opet su tu zvezde, Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Rejnolds, Ketrin Kinir, Klark Djuk, uz Lesli Man i Pitera Dinklidža koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Porodični dan uz animirani film ,,Kruds: Novo doba“- Porodični dan uz najnoviju komičnu avanturu, sinhronizovanu na srpski jezik ,,Kruds: Novo doba“ i poklone za posetioce, zakazan je za nedelju, 30. maj od 12 do 17 časova. Svakom posetiocu koji bude pogledao ovu porodicu iz pećinskog doba poklonićemo poster iz filma! Karte su u prodaji!

Mare – Mare nikada nije letela avionom. Živi pored aerodroma s mužem i troje tinejdžera i voli svoju porodicu, no ponekad se oseća gotovo kao strankinja u vlastitom domu. Žudeći za promenom i nepoznatim, ona posmatra avione kako lete iznad nje. Kada se u susednu kuću useli stranac, Mare će staviti svoj život na probu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime