Četiri nova filma u Sinepleksu

0
449

Ove bioskopske nedelje na Sinepleksov repertoar stižu četiri nova filma:

„Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ – Profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani. Dambldor, međutim zbog velikog rizika i opasnosti, neće dugo ostati po strani.

Fantastic beasts night – 9. april od 19 časova

Simbolično, čarobni štapić ovog proleća ide vama, jer čarolija može biti u svakom od nas! Donacijom za NURDOR i u saradnji sa njima, poklonjamo 100 olovaka u bioskopu koje možete zasaditi i time podržati akciju #ZasadiŽivot. Ovo nije obična olovka, već u sebi sadrži seme lavande, nane ili bosiljka, a ono što je najvažnije jeste da, poklanjajući specijalne eko olovke, želimo da vas podstaknemo da i vi budete deo ove akcije. Čarobni štapići u vidu olovke čekaju vas ispred sale pretpremijerne projekcije filma ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ u subotu, 9. aprila od 19 časova uz poklon originalni poster filma. Čarobna knjiga pripremila je dve poklon knjige iz ove sage, za najsrećnije posetioce.

,,Kraljica somota“ – Visoko na tibetanskoj visoravni, među neistraženim i nepristupačnim dolinama, nalazi se jedno od poslednjih svetilišta divljeg sveta u kome živi retka i neotkrivena fauna. Vincent Munier, jedan od najpoznatijih svetskih fotografa divljih životinja, vodi avanturista i romanopisca Silvena Tesona sa sobom na svoju najnoviju misiju. Nekoliko nedelja će istraživati ove doline u potrazi za jedinstvenim životinjama i pokušati da uoče snežnog leoparda, jednu od najređih i najtežih velikih mačaka.

,,Zvanična konkurencija“ – Tragajući za društvenim prestižem, biznismen milijarder odlučuje da finansira produkciju filma kojim bi ostavio trag u društvu. Angažuje najbolje, pa zvezdani tim čine rediteljka Lola Kuevas i dva renomirana glumca, obojica izuzetno talentovana, ali sa još većim egom: holivudski glumac Feliks River i radikalni pozorišni glumac Ivan Tores. Obojica su legende, ali ne najbolji prijatelji.

,,Plaćenik“ – Džejms Harper, koji je nevoljno otpušten iz specijalnih snaga SAD, pridružio se privatnoj, ugovornoj organizaciji zajedno sa svojim najboljim prijateljem i pod komandom kolege veterana kako bi izdržavao svoju porodicu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime