Četiri nova filma u Cineplexxu

0
494

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza ove nedelje nalaze se četiri nova naslova i jedan događaj.

Večeras, u čevtrtak 25. aprila, od 19 sati posetioci Cineplexxa će moći da uživaju u “Comic Night” događaju, na kom uz neponovljivo filmsko iskustvo posetioci dobijaju postere sa junacima, a najsrećniji Darkwood stripove.

Biće prikazan film Osvetnici: Kraj igre.

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost.

Novi filmovi na repertoaru su i Sadko: Avantura pod morem, Profesor i ludak i T-34.

“Sadko: Avantura pod morem” – Priča prati mladog muzičara iz drevnog grada Novgoroda koji će krenuti u potragu za srećom. Put će ga dovesti u čaroban svet na dnu okeana u kojem će naći pravu ljubav. Da bi je osvojio moraće da se bori protiv podvodne veštice Barakude.

,,Profesor i ludak” – Sastavljanje Oksfordskog rečnika započelo je 1857. godine i bio je jedan od najambicioznijih i najrevolucionarnijih projekata ikada.

Profesor Džejms Marej (Mel Gibson) preuzeo je izazov stvaranja najopsežnijeg ikada sastavljenog rečnika, ali je znao da će njemu i njegovom timu biti potrebno više od jednog veka da sastave sve poznate definicije.

,,T-34″ – Uz veliku hrabrost, neustrašive borbe i neraskidivu ljubav, ruski vojnici uspevaju da pobegnu iz nemačkog ropstva u polu-razorenom tenku T-34.

Grupu ruskih vojnika, koje je predvodio komandant tenka Nikolaj Ivuškin (Aleksandar Petrov poznat po glavnoj ulozi Saše u filmu LED), zarobile su nemačke snage koje su marširale na Moskvu tokom Drugog svetskog rata. Da bi spasao svoje ljude i svoju zemlju, mladi poručnik Ivuškin pokreće odvažan plan za beg uz pomoć prevodioca, lepe Anje, i havarisanog legendarnog sovjetskog tenka T-34.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime