Četiri nova filma i rođendan Sinepleksa

0
623

Na bioskopskom repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova i jedan događaj:

,,Sve u isto vreme“ – Starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.

,,Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ – Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome – čak i lisici.

,,Superheroj uprkos sebi“ – On je švorc i njegova devojka ga ostavlja. Čak su i njegov rođeni otac, sestra i najbolji prijatelji izgubili veru u njegovu sposobnost da uradi bilo šta vredno pažnje. Konačno dobija glavnu ulogu superheroja „Bedmena“. To je šansa da se izvuče sa beskrajne silazne putanje i stekne poštovanje svog oca. Ali sudbina ponovo uzvraća udarac!

Žureći sa seta obučen u kostim, Sedrik doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uveren da je zaista superheroj na misiji! Suočen sa stvarnim avanturama i opasnostima, njegova prava priroda je stavljena na probu. Da li ima ono što je potrebno da se uhvati u koštac sa silama zla, odbrani najslabije među nama i pobedi loše momke? Ali ne možete samo da odlučite da budete heroj, a kamoli superheroj… posebno to ne može da uradu neko kao što je Sedrik!

,,Notr Dam u plamenu“ – Saborna crkva je do tada bila najposećeniji istorijski spomenik u Evropi, a izuzetna hrabrost vatrogasaca, policajaca i gradskih zvaničnika spasila je vredna umetnička dela i relikvije.

Rođendan Cineplexx bioskopa – ponedeljak, 25. april

Uživajte u omiljenim filmovima po specijalnoj ceni ulaznice od 200 dinara za sve projekcije u Kragujevcu. Jedinstvena cena ulaznice je ista za 2D i 3D projekcije. Pripremljena je najraznovrsnija ponuda filmova koja uključuje: naučnu fantastiku, trilere, akcije i animirane avanture sinhronizovane na srpski jezik za naše najmlađe posetioce.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime