Četiri nova filma i jedan događaj u Sinepleksu

0
255

Ove bioskopske nedelje na repertoaru bioskopa Cineplexx BIG Kragujevac, nalaze se četiri nova filma i jedan događaj.

„Svet iz doba jure: Nadmoć“ –  Pretpremijerno u Cineplexx bioskopima od srede, 8. juna.

Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

„Priče iz skrivenog grada – Drvo želja“ – Pogrešna želja mladog oposuma zamrzava ceo njen rodni grad Sanktuari Siti i preti svima koji tamo žive.

„Kockar“ – Njegov život je uzdrman kada naiđe na Cirka, mladića koji želi da se osveti njihovom zajedničkom neprijatelju. Uz podršku misterioznog finansijera, Vilijam uvodi Cirka u krug kazina, ali otkriva da ga duhovi prošlosti neće tako lako osloboditi.

„Divljaci“ – Leto 2018. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte “ludilo”, koje je ponelo i naše glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi (da ne otkrivamo baš sve).

Ovu akcionu komediju nosi sjajna glumačka ekipa predvođena Brankom Jankovićem (Vojna akademija, Selo gori a baba se češlja), Alenom Liverićem (Josef, Ničiji sin) i Borkom Perićem (Osmi povjerenik), a tu su i Dejan Aćimović (Montevideo, Bog te video!, Montevideo, vidimo se, Južni vetar), Slavko Sobin (Crno-bijeli svijet) i mnogi drugi.

Noć srpskog filma – subota, 4. jun

U subotu, 4. juna, u sklopu manifestacije ,,Noć srpskog filma“ imate priliku da uživate u najgledanijim domaćim filmovima „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ režisera Miloša Avramovića, ,,Toma“ Dragana Bjelogrlića, i „Nečista krv – Greh predaka“ Milutina Petrovića.

Cena pojedinačne ulaznice za filmove u toku „Noći srpskog filma“ je 100 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime