Čestitka prvoj bebi rođenoj u 2015. (VIDEO)

1
2318

BebeeeGrad Kragujevac svake godine prvo rođenoj bebi u novogodišnjoj noći, 1. i 14. januara uručuje poklon čestitku.

Tradicija će biti nastavljena i ove godine, a prema rečima dr Gordane Damjanović, članice Gradskog veća za socijalnu politiku, mame i bebe dobiće čestitku u iznosu od 50 hiljada dinara.

Inače, prvorođena beba u novogodišnjoj noći je dečak, težak četiri kilograma, koji je deset minuta posle ponoći carskim rezom rodila Tamara Petković iz Kragujevca. Prvorođenu bebu i majku u Porodilištu Ginekološko akušerske klinike Kliničkog centra tokom dana posetiće predstavnici grada i uručiti poklon čestitku.

Izvor: RTK

1 KOMENTAR

  1. Mogli biste konacno da izbacite nagrade za majke kojese poradjaju carskim rezom posto je to svima jasno da je rec o namestenom porodjaju. Sasvim slucajno i prosle godine vam se porodila zena sa doktorkom koja je dosla od kuce carskim rezom pa isto i za srpsku novu. Pa ove godine ponovo. Znam sve jer se moj decak rodio drugi a majka je svo vreme u sali bila jedina. Prirodnim putem sto je i normalno, a ne ovako pa jos narod pravite budalama. Kom opanci kom obojci. I jadan je onaj kome u tim trenutcima pada na pamet drga dobit osim zivog i zdravog deteta i naravno majke. Razmislite na ovu temu, mozda proradi savest

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime