Career Insight – prilika za pronalazak posla ili prakse

0
2929

CD cover2„Career Days“ je projekat koji je usmeren ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Ovaj projekat već dvadeset godina za redom realizuje međunarodna studentska organizacija AIESEC u Beogradu, a projekat će se drugi put realizovati i u Kragujevcu.

Radi još efikasnijeg ostvarivanja cilja ovog projekta, „Career Days“ se sastoji od tri odvojena, ali međusobno povezana segmenta – Career Perspective, Career Insight i Career Launch.

Career Insight je informativni segment projekta Career Days na kome će kompanije imati priliku da se predstave mladim ljudima i time prezentuju svoje ciljeve i vrednosti. Career Insight se održava 4. aprila u Hotelu Kragujevac, u terminu od 12 do 16 časova. Svi koji dođu na Career Insight imaće  priliku da direktno popričaju sa predstavnicima kompanija, da se raspitaju o mogućnostima, kako zaposlenja, tako i prakse.

Studenti završnih godina studija i svi zaintresovani mladi ljudi mogu da ostave svoj CV u bazi podataka na sajtu Career Days-a, a podaci iz baze CV-jeva će biti dostupni kompanijama i nakon završetka ovogodišnjeg projekta. Takođe, svoj CV mogu lično predati kompanijama koje će učestvovati na događaju Career Insight.

Organizator projekta, AIESEC, poziva sve sugrađane da prisustvuju otvorenom delu projekta Career Insight, 4. aprila. Projekat su podržali: FIAT Automobili Srbija, Johsnon Controls, Wacker Neuson, Hotel Kragujevac, Agromarket, Šoping centar Kragujevac Plaza, Šumadija sajam, Family Press, Nacionalna služba za zapošljavanje, Centar za razvoj karijere, Credit Agricole, Sava Osiguranje, Edukativni marketing centar i DNK Lab.

Cover CI

Više informacija možete pronaći na internet stranici: www.careerdays.rs ili na fejsbuk stranici projekta, kao i na zvaničnoj stranici AIESEC Kragujevac.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime