CACAO CONCEPT nastavlja širenje brenda, otvoren EPIL CENTAR

0
3020

Već dobro poznat kragujevački brend u beauty svetu, Cacao, nastavlja viziju širenja. Posle kozmetičkog salona, akademije lepote, drogerije, Cacao Concept je predstavio svoja prva dva nova Epil Centra. Cacao Epil Centri otvoreni su Kragujevcu i Beogradu.

“Od samog početka imamo jasnu viziju, i idemo korak po korak. Na red je došao naš novi koncept epil centara. Otvaranjem u Kragujevcu i Beogradu smo pokazali dve sad već jasne namere, nastavak širenja i jačanja u našem gradu, kao i plan ulaska u Beograd gde već sad možemo da najavimo i naš beauty centar kao i akademiju lepote”, kaže Marija Čalija, vlasnica Cacao Concepta.

Cacao Epil Centar je nastupio sa novim konceptom, jedinstvene cene za muškarce i žene, koja iznosi 3300 dinara po zoni. Kao što je mnogo puta dokazano, da u Cacau nema mesta kompromisu kada je u pitanju kvalitet, diodni laser se kojim se rade tretmani epilacije je najnovije generacije sa tri talasne dužine i tako mogu da se uklanjaju svi tipove dlaka na svim tipovima kože.

Više detalja možete pogledati na sajtu www.cacaoepil.com

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime