Bulatović umesto Kobiljskog

0
351

Nakon razlaza sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Kobiljskim, ostalo je upražnjeno najodgovornije mesto. Rukovodstvo OK Radnički je u angažovalo iskusnog stručnjaka.

“Nakon prethodne, turbulentne nedelje u ovu ulazimo sa lepim vestima. Uspeli smo da sklopimo dogovor sa novim šefom struke. Radi se o Željku Bulatoviću, stručnjaku koji po svim parametrima ispunjava naše zahteve, od koga pre svega očekujemo da svojim iskustvom i autoritetom sprovede u delo sve ono što smo zacrtali na početku sezone”, navedeno je u saošptenju OK Radnički.

Bulatović je trenerskim pozivom počeo da se bavi u rodnom Kraljevu u ekipi Ribnice, a u bogatoj karijeri je predvodio i Partizan, Crvenu zvezdu, kao pomoćni trener selektora ženske reprezentacije Srbije Terzića radio je u Omsku (Rusija), Trgovištu (Rumunija), Voleru (Švajcarska), Dinamu (Rusija), Fenerbahčeu (Turska) i kao prvi trener u Dinamu iz Moskve. Šest godina je bio prvi asistent Igoru Kolakoviću u reprezentaciji Srbije.

“Veoma sam zadovoljan što sam postao trener Radničkog i smatram da ekipa ima kvalitet i potencijal da ostvari zacrtane ambicije, a na nama u stručnom štabu je da sa ljudima iz kluba i igračkim kadrom sprovedemo to u delo. Poslednjih 15 godina Radnički se nalazi u vrhu srpske odbojke i zadovoljstvo je raditi u ovakvom klubu”, izjavio je novi šef struke Željko Bulatović.

Dodao je i da Radnički u svom sastavu ima igrače kadre za najviše domete.

“Poznajem određeni broj momaka, sa ostalima ću se kroz rad upoznati i trudićemo se da stvorimo prepoznatljiv stil igre svojstven kvaltetu ekipe koji posedujemo i da nakon perioda upoznavanja i prilagođavanja pružimo vrhunski nivo koji se od nas i očekuje”, kazao je Bulatović.

Novina je i da će pored pomoćnog trenera Nemanje Opačića, stručni štab u narednom periodu pojačati i Aleksa Brđović, sin proslavljenog asa Dejana Brđovića.

Novi stručni štab je juče predstavljen igračima, kada je održan i prvi trening.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime