Budite fit u i u šestoj deceniji života uz PROGRAM 60+ “Cacao Fizio Centra”

0
992

Sigurni u svoj pokret u svakom životnom dobu uz Cacao Fizio!

Godine ne treba nužno da definišu stepen aktivnosti, agilnosti i zdravlja. Potrebno je proceniti opšte zdravstveno stanje, slušati svoje telo i prilagoditi vrstu fizičke aktivnosti, a nikako je isključiti potpuno.

Uz vašu volju, a znanje stručnjaka “Cacao Fizo Centar”, možete uticati na sigurnost svojih pokreta, imati poverenja u svoje telo, održati i ojačati svoje zdravlje i nakon pete decenije života. Sprečite ili izlečite – u svakom slučaju “Cacao Fizio Centar” će vam pomoći u tome.

Program 60+ se zasniva na individualnim kineziterapijskim vežbama u kombinaciji sa magnetoterapijom, prema potrebama pacijenata starijih od 60 godina.

Program bi se odvijao na sledeći način:

  • Za pacijente kojima je potrebna magnetoterapija termini bi trajali 1 sat, od čega bi 30 minuta provodili na vežbama u kinezi sali, a drugih 30 minuta na magnetnoj prostirci – 2 puta nedeljno.
  • Za pacijente kojima nije potrebna magnetoterapija termini bi trajali 30 minuta – takođe 2 puta nedeljno.
  • Termini se zakazuju svakog radnog dana u prepodnevnim časovima – prvi termin od 9h, poslednji od 11:30h

Osim što bi vam obezbedio redovnu i prilagođenu fizičku aktivnost, ovaj program “Cacao Fizio Centra” će doprineti borbi protiv mnogih tegoba i stanja kao što su osteoporoza, lumboišijalgija, spondiloza, cervikobrahijalni sindrom, artroza, a zasigurno popravlja tonus mišića i sveukupno stanje imuniteta.

Dobrodošli ste na besplatne kosultacije svakog radnog dana od 9 do 20 sati, a subotom od 9 do 17 časova.

“Cacao Fizio Centar” se nalazi u Danićićevoj 97. Telefon 065 933 6 993

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime