Brend “Marinia” predstavljen revijom u “Triptihu”

0
1702

Kragujevčani su imali prilikuda da uživaju u svojevrsnom modnom performansu kakav retko imaju priliku da vide u svom gradu.

Kragujevčanke, dizajnerka Marina Ilić i direktorka Ksenija Zlatić u popularnom klubu “Triptih” organizovale su događaj u okviru kog je predstavljena kolekcija njihovog brenda “Marinia” koja je pre toga blila prikazana na proletnjem izdanju “Serbia Fashion Week-a”.

Veče mode u omiljenom stecištu Kragujevčana počeo je nastupom DJ-a, nastavio se revijom, a potom i fashion partyjem uz šampanjac. Kreacije iz kolekcije Atomic Flower konačno su predstavljene u gradu u kome su nastale, jer se proizvodni pogon brenda “Marinia” nalazi upravo u Kragujevcu.

“Inspiraciju za ovu kolekciju pronašla sam u bujanju prirode i njenim opstankom u urbanim, gradskim, industrijskim sredinama. Lepota formi i oblika različitih cvetnih vrsta i sam proces rascvetavanja prenesen je na krojne oblike delova haljina. Sastav, materijala, kao i kolorit odabrani su analogno laticama orhideja, hortenzija, magnolija. Dakle, reč je o bojama koje su ove sezone apsolutno u trendu”, kaže dizajnerka Marina Ilić.

Suosnivačica brenda i direktorka Ksenija Zlatić u potpunosti je zadovoljna kako je sve proteklo, pa u narednom periodu spokojno može da se posveti planiranju i realizaciji narednog cilja – osvajanju američkog tržišta.

“Ponosni smo što je naš Kragujevac mogao da uživa u jednom ovakvom događaju, posebno zbog toga što su modne revije u srcu Šumadije veoma retke. Zahvalni smo svim sugrađanima koji su došli da bi svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Takođe, dugujemo zahvalnost i Marini Spasić koja se pobrinula da manekenke budu prikladno našminkane, dok se za njihove frizure pobrinuosalon Recut by Gaga. Posle ovog eventa vraćam se u Boston u kome će “Marinia” imati svoje sedište za tržište Amerike. Raduje nas što će već od septembra kreacije iz kolekcije Atomic Flower, kao i iz prethodnih kolekcija biti dostupni i širom Amerike”, kazala je Ksenija Zlatić.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime