Bond veče uz film “Nije vreme za umiranje” u CINEPLEXX-u

0
1212

Danijel Krejg poslednji put kao agent 007 u filmu ,,Nije vreme za umiranje“ konačno stiže na “Bond veče” u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop 6. oktobra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa, kao i putem CineplexxRS aplikacije.

Glamurozno veče, kakvo i zahteva film o Džejmsu Bondu očekuje vas ove srede u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu uz crveni tepih, spektakularan film i piće dobrodošlice koje odobrava i sam Bond, Heineken 0.0.

Slavni britanski glumac Danijel Krejg uspeo je da nedodirljivom agentu 007 doda malo emocija, ranjivosti, pa čak i sposobnost da se zaljubi. Posle četiri filma iz ovog serijala – „Kazino Rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektra“ poslednji put ćemo gledati Krejga kao Džejmsa Bonda u filmu “Nije vreme za umiranje”, čije detalje ćemo otkriti na Bond večeri posle, 18 meseci odlaganja filma.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom. Svoje uloge ponavljaju Lea Sedu, Ben Višo, Naomi Haris, Rori Kinir, Džefri Rajt, Kristof Valc i Rejf Fajns, kojima se pridružuju Rami Malek, Lašana Linč, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Densik i Bili Magnusen kao novi likovi.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime