Bivše demokrate ušle u gradsku vlast

5
2251

Bivši članovi Demokratske stranke, sada okupljeni u “Jakoj Šumadiji”, kako se i pretpostavljalo, ubuduće će obavljati funkcije u lokalnoj vlasti u Kragujevcu.

rajovic

Novi pomoćnik gradonačelnika za nadzor u investicijama u vanprivrednim delatnostima je Zoran Rajović, na mesto pomoćnika gradonačelnika za održivi i ravnomerni razvoj grada i saradnju sa udruženjima postavljena je dr Jasmina Predojević Simović, dok će pomoćnik gradonačelnika za unutrašnju i međunarodnu saradnju biti Aleksandar Štajn.

Novi pomoćnici gradonačlenika su bivši članovi kragujevačke Demokratske stranke, koji su nakon raspuštanja Gradskog odbora, zbog saradnje sa Srpskom naprednom strankom, osnovali Odborničku grupu “Jaka Šumadija”.

“Nakon kratkih i preciznih pregovora sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem o planu razvoja Kragujevca do 2020.godine, Jaka Šumadija je postigla dogovor da preuzme odgovornost u rešavanju nasleđenih problema i pronalaženju što više načina za privlačenje investicija i donacija. Shodno postignutom dogovoru, obaveštavamo javnost da su na mesta pomoćnika gradonačelnika postavlјeni lјudi od integriteta i pre svega lјudi koji mogu da pobolјšaju stanje u oblastima koje će voditi”, navodi se u saopštenju “Jake Šumadije”.

5 KOMENTARI

  1. A šta je sa zetom Mrčajevskog slavuja ŠuNtanovcem izgleda da ih je iznervirala ona nacionalna peMzija za istog pa vele daj i mi neku peMzijicu da ućarimo

  2. “Šumadija samo jako” uopšte ne treba da se sekira za Kragujevac do 2020, zato što ove 2017. lete zajedno, s Nikolićima u paketu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime