Besplatna Letnja škola programiranja „EdIT“

0
1551

75fi33kz copy

Letnja škola za mlade programere „EdIT“ (Education for Innovative Thinkers), kompanije Komtrejd, održaće se od 6. do 17. jula, u Kragujevcu.

EdIT je škola koja se organizuje već deveti put, sa idejom da polaznicima omogući da u desetodnevnoj edukaciji i kroz timski rad razviju konkretan projekat u simuliranom radnom okruženju i tako steknu dodatno praktično iskustvo koje će im koristiti u budućem radu. Jedan od ciljeva EdIT- a je sinergija teorijskog i praktičnog znanja.

Tema ovogodišnje škole je Safety Life Tracking – razvoj aplikacije namenjene za nadzor puteva i praćenje saobraćaja. Cilj projekta je sinhroni prikaz video snimka i pozicije na mapi preko veb aplikacije. Tehnologije: NET (backend), HTML5 i AngularJS (frontend) . Razvojno okruženje: Visual Studio 2013. Vođenje projekta korišćenjem SCRUM metodologije.

Svi zainteresovani za učešće u školi, mogu da se prijave popunjavanjem on-line prijave, do 25. juna. Broj polaznika je ograničen, a svi kandidati će, nakon završene selekcije, biti obavešteni o konačnim rezultatitama. Sve troškove EdIT-a snosi Comtrade, tako da se polaznici biraju isključivo na osnovu demonstriranih znanja i veština. Dodatne informacije o školi mogu se pogledati na zvaničnom sajtu i dobiti putem mejla edit.rs@comtrade.com.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime