Back to School akcija u Plazi

0
620

back to school

Šoping centar „Kragujevac Plaza“ organizuje Back to School provod u periodu od 26. do 31. avgusta.

U petak, od 18 do 21 sat posetioce očekuju jezičke avanture i radionice Škole stranih jezika „Vrabac“.Tu su „Vrabaonice“ na engleskom i nemačkom jeziku, Montesori radionice i Vrapčev program za roditelje.

Tokom vikenda su na programu radionice tokom kojih će moždane ćelije biti spremne za nove školske izazove kao i umetničko izražavanje u slikarskim izazovima.

U subotu, od 12 do 20 časova, „Logikids“ otvara vrata SuanPan mentalne aritmetike kao i likovnog konkursa „Super heroj Abakus“. U periodu od 17 do 19 sati održaće se „Super mama kolaž“, edukativno-zabavne radionice za decu i roditelje. Na samom kraju subotnjeg dana, od 19 do 21 sat, zainteresovani će moći da uživajte u EBRU umetnosti, tehnici slikanja po vodi.

Nedelja donosi nove „Logikids“ avanture i finale likovnog konkursa „Super heroj ABAKUS“ kao i nagrade za pobednika.

Tokom vikenda, posetioci će moći da kupe sve što im je potrebno po specijalnim popustima u označenim radnjama.

U ponedeljak, od 16.30 sati mališane očekuju igre na sportskom poligonu u organizaciji FK Vašarište i Društva protiv dijabetesa Kragujevac.

OK Radnički će u utorak i sredu promovisati odbojku, a svi školarci od I do VI razreda koji se upišu u školu odbojke tokom promocije u Plazi dobijaju prvih mesec dana besplatno.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime