Autosaobraćaj: Radnici otvorili simbolično stanicu

2
2851

rg autobuska stanica

Radnici „Autosaobraćaja“ otvorili su danas Autobusku stanicu, ali samo simbolično. Tvrdeći da stanica ima sve uslove za rad, oni su, kako kažu, želeli da još jednom skrenu pažnju nadležnih na mogućnost da ovo preduzeće ipak opstane.

Iako struje nema još od septembra prošle godine, kada je stanica i zatvorena, a vozni park praktično i ne postoji, zaposleni veruju da je uz socijalni program i odlazak viška zaposlenih moguće obezbediti posao za oko 40 radnika na autobuskim stanicama u Kragujevcu i šumadijskim opštinama.

Većina zaposlenih, ipak, ne gaji nadu da je opstanak Autosaobraćaja moguć već samo očekuju novac od socijalnog programa.

Na sastanku sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem pre nedelju dana, potvrđeno je da će država obezbediti socijalni program za preostalih 150 radnika, ali da grad nema sredstava da obnovi Autobusku stanicu.

Izvor: RTK

2 KOMENTARI

  1. Nemas para ,nemas ideja ali samo hoces da budes gradonacelnik. Pokreni bre nesto ne kukaj vise ili bezi jer si nesposoban Nikolicu mladji. Mada ti ni tata nije nista bolji.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime