Autobuska stanica ponovo radi

5
16940

rg autobuska stanica 3

Posle skoro mesec i po dana pauze, Autobuska stanica u Kragujevcu danas je ponovo počela sa radom i to sa novim obeležjima prevoznika „Autoprevoz Janjušević“ iz Priboja, koji će plaćati mesečni zakup od pet miliona dinara.

Novi zakupac je najpre morao da dovede infrastrukturu u funkcionalno stanje, a juče je dobio sve potrebne dozvole za rad.

Za sada se sa stanice realizuje oko 170 polazaka dnevno, a uskoro se očekuje da se ta cifra poveća na 210.

Novi telefoni za informacije su 354-659 i 354-660, a cena peronske karte košta 100 dinara.

5 KOMENTARI

 1. A sta se placa 100 dinara, koja je to usluga_?

  Jel idemo mi kao zemlja u EU, idemo. E lepo, tamo stanice nisu ni ogradjene a stanicna usluga i ne postoji! Ulaz treba da bude nula dinara! Jedan salter i jedan wc i kao u svim normalnim drzavama!

  Ovo sada je pljackanje sirotinje, dece i studenata jer samo oni putuju autobusima. Nisu se dzaba bili zakupci oko stanice, bas zbog ovoga. Deset coveka 1000 dinara. Da su Vam heroin ponudlili da prodajete legalno ne bi pristali, ovo je mnogo unosnije!

  Neka placa jadan narod kad nema zakona u zenlji. Bez zakupca je ovih mesec ipo dana stanica odlicno funkcionisala kao u zemljama EU.

 2. Za Ramba: ‘Ajde bre ne lupaj da je stanica funkcionisala kako treba!!! Sta je funkcionisalo?! Ljudi izgubljeni kao guske u magli, bez ikakve informacije, lutali jadni, jurili autobuse, hvatali se za glavu od muke, a ti lupas tu da je sve bilo super?!!! Mozda kod tebe u glavi!

 3. Vidim da si mnogo upućen. To se rešava kao svuda na zapadu, oglasnom tablom gde se napiše na kom peronu za koje pravce se kreću autobusi i kraj priče!
  Sada je mnogo lepše kada putnici plaćaju namet 100 dinara za ništa. Pitaj sve što ulaze u stanicu da li je sada stanje kako treba i da li je jeftina usluga. Samo se pitam koja usluga, možda ti znaš, pa nam napiši!

  A gde su lutali građani i jurili autobuse, samo mi to kaži, na dužini od 50 metara gde je smešteno 20 perona sa obeju strana?! To je lutanje?

  Problema je bilo kada je stanica bila pod ključem, a sada je trebalo samo staviti jednu oglasnu tablu i problem je rešen. To bi ti svaki putnik rekao, pre nego što mu izbace iz džepa 100 dinara za harač!

 4. DA POSTOJI DRUGI PREVOZNIK OVIM NE BIH ISLA NIKAD. PRIMORANA SAM. TREBA PRIPAZITI NA RACUN KOJI VOZACI IZDAJU. NAPLACUJU VISE POGOTOVO KADA SU POSLEDNJI POLASCI. MENI SE TO JUCE DESILO. RELACIJA BUNARI-KRAGUJEVAC. PITAM VOZACA JEL POSKUPELA KARTA A ON SAMO SLEGNUO RAMENIMA I REKAO CENU. JA PLATIM, I TEK SUTRADAN POGLEDAM U RACUN, TAJ DAN NISAM NOSILA NAOCARE ZA CITANJE, I VIDIM DA SAM POKRADENA. SVUDA TREBA OTVORITI CETVORE OCI STO KAZU OD DAVNINA.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime