APEL: Donirajte projekat „Trojka iz bloka“ Kragujevac

0
1519

Trojka iz bloka

Treće humanitarno takmičenje u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ Kragujevac, održaće se u subotu, 5.septembra od 13 časova u hali „Gordana Goca Bogojević“ (Park). Projekat namenjen višečlanim porodicama bez kupatila, sprovodi se već nekoliko godina i do sada je sproveo u delo izgradnju mnogo kupatila.

Organizatori skreću apeluju na donatore da se aktivnije uključe:

Projekat „Trojka iz bloka“ svake godine okupi veliki broj mladih koji se takmiče u šutiranju trojki i svojom prijavom doniraju određena sredstva za njegovu realizaciju. Ipak, svake godine se susrećemo sa malim odzivom firmi i pojedinaca iz Kragujevca, koji žele da doniraju novac. Ove godine ponovo pokušavamo da skrenemo pažnju, da bez obzira na finansijsku krizu i otežano poslovanje mnogih, možemo da izdvojimo više sredstava i da Kragujevac pomerimo sa dna liste gradova po broju donacija. Učesnici ne mogu sami da iznesu teret dovoljno prikupljenih sredstava, već mora veći broj firmi i pojedinaca da se uključi i osvetla obraz našem gradu. Zato pozivamo sve koji su u mogućnosti da doniraju novac, da to i učine i pomognu da konačno i naš grad, sem takmičarske, pokaže i svoju humanu stranu!

Organizator događaja je, kao i prethodnih godina, Pokret Čista Srbija, od ove godine u saradnji sa udruženjem „Mladi“, uz podršku Sportskog centra Park i medijsko pokroviteljstvo internet portala Ritam Grada.

Novac možete donirati na žiro-račun:

Primalac: Humanitarna organizacija Srbi za Srbe
Svrha/sa naznakom: Projekat ”Trojka iz bloka”
Račun: 160-279491-71, Banca Intesa

Više informacija o projektu možete pronaći na vebsajtu www.trojkaizbloka.org , a informacije vezane za turnir u Kragujevcu (učesnici i donatori) mogu dobiti na broj telefona 0652348511.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime