Antelj na gol crti rukometaša Radničkog

1
403

Rukometni klub Radnički u zimskoj pauzi ostao je bez golmana Ognjena Jovanovića, pa je bio primoran da pronađe zamenu, u liku bivšeg kadetskog i juniorskog reprezentativca, Marka Antelja, od koga se očekuje da donese dodatnu stabilnost i sigurnost ekipi.

– Zbog bolesti prvog golmana Ognjena Jovanovića, javila se dodatna potreba za angažovanjem još jednog čuvara mreže. Izbor je pao na mladog, ali već iskusnog superligaškog golmana, koji iza sebe ima i internacionalnu karijeru. Mislim da smo povukli odličan potez i nadam se da će biti značajan faktor u onome što nas očekuje u drugom delu sezone – istakao je pomoćni trener RK Radnički, Miloš Sretenović.

Kao jedanaestogodišnjak, Marko se po prvi put susreo sa rukometom. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Crvenu Zvezdu, Požarevac, Požegu, Novi Pazar i špansku Ciske-Ponteheru.

– Drago mi je što sam postao član Rukometnog kluba Radnički. Znam da klub u poslednjih par godina funkcioniše na visokom nivou i da je krajnji cilj ulazak u Super ligu, tako da su nam se želje i ambicije poklopile. Nadam se da ću pomoći ekipi i smatram da imamo kvalitet da na kraju sezone ispunimo ono što se od nas opravdano i očekuje – poručio je Antelj.

1 KOMENTAR

  1. Rukometni klub Radnički u zimskoj pauzi ostao je bez golmana Ognjena Jovanovića, pa je bio primoran da pronađe zamenu, u liku bivšeg kadetskog i juniorskog reprezentativca, Marka 💩Antelja, od koga se očekuje da donese dodatnu stabilnost i sigurnost ekipi

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime