ANALIZA: Što se Džoni znoji? Pa vratio se Blagoje!

1
348

Obećao je Blagoje Popović da će se vratiti kada za to bude bilo vreme i u pravi čas da podseti na rezultate i uspehe naše gradske vlasti, a gradonačelnika pre svega.

Zaključio je Blagoje početkom prošlog leta da će se pravi rezultati videti tek u izbornoj godini, a pošto je ona na pragu neće propustiti da sumira grejnu sezonu “Energetike” i njena kadrovska rešenja, napredak radova na Tržnici i svakako će pogoditi datum završetka radova na Trgu Radomira Putnika, koji će se slučajno poklopiti sa raspisivanjem lokalnih izbora.

Sve će to Blagoje obraditi i poklopiće se sa dolaskom izvesnog baje Bajčetića Zemunca, koji uteže odbore vladajuće stranke širom Srbije, a sada je dobio specijalni zadatak da pronađe i novog nosioca liste i prema njihovom verovanju budućeg gradonačelnika Kragujevca. Na nama je da pokažemo da je aktuelni zaslužio da mu ponovo ukaže poverenje, jer svi ti kadrovi i radovi ubediće baju da ponovo izabere Džonija.

Dok mi sabiramo utiske iz prethodnog perioda, može baja da pročita neke prethodne analize i upozna se ko je kragujevački Goran Vesić, a ko koga smenjuje po “Energetici”.

Imaće baja posla, a bogami i Džoni.

Čitamo se.

Autor: Blagoje Popović

 

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime