ANALIZA: Nad Džonijem nadvila se SEN(K)A

2
308

Gradonačelnici Kragujevca oduvek streme da iznad njih stoji samo jedan čovek iz Beograda – predsednik stranke ili države. Retko se dešavalo da izaslanici i koordinatori nadgledaju kragujevački odbor vladajuće stranke, a posebno da sa gradonačelnikom obilaze mesne odbore i zajednice (kako ko voli da gleda).

Teško je zamisliti Verka u URS-u kako ide sa kontrolorom njegovog rada po mesnim kancelarijama. Ipak, naš aktuelni gradonačelnik, popularni Džoni, hteo je da bude “mali Vučko” na lokalu i tako se ophodio i prema članovima i funkcionerima svoje stranke, a prema koalicionim partnerima sa nipodašavanjem.

Sada sem baje iz Zemuna sa njim mesne odbore obilazi i sluša probleme građana i direktor Koridora 11 lično – Aleksandar Senić iz Viševca kod Rače. Mnogi kažu čovek koji se pita za sve u Rači i velikom broju opština u centralnoj Srbiji i posle spora sa Jovanovićem iz Topole i primirja koje je sklopljeno stigao je u Kragujevac u kontrolu. Bivši kadar DS i Tadićevog SDS, opozicioni pobednik lokalnih izbora u Rači 2016. godine kada ekspresno prelazi u SNS i dolazi na više javnih funkcija, sigurno u kragujevačkim mesnim zajednicama ne sedi zato što voli već zato što je Džoni izgubio kontrolu nad situacijom.

Krenuo je sa svojom novom vernom Sen(k)om po mestima gde je SNS imao najbolje rezultate, ali problem je što su ti rezultati bili dobri i pre njegovog dolaska na vlast.

Od Sen(k)e se ne može pobeći, uče nas od malena.

Autor: Blagoje Popović

2 KOMENTARI

  1. SNS u Kragujevcu ne može da pobedi i neće da vodi grad posle 2024. godine. Može da dodje ko hoće. Stanje je nepopravljivo.

  2. Lagali su ,lazu i lagace. tominac ,sad ovaj kum dzoni fazoni,unistitelji grada Kragujevca.Ako se narod ne opameti,gradjani,ova banda ce da ostane ko zna jos koliko? Ako je malo 10 godina terora,diktature…ne znam ..

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime