Alternativa: Vlast će izglasati poskupljenje vode, parkinga i odnošenja otpada

1
1818

Grupa građana „Alternativa – Kragujevačka Inicijativa i Nova Snaga“ obaveštava građane Kragujevca da će gradska vlast na sutrašnjoj sednici Skupštine grada izglasati poskupljenje vode, parkinga i odnošenja otpada.

Marko Barać, član skupštinskog odbora za budžet i finansije, danas je na sednici odbora jedini glasao protiv novih nameta građanima iz nadležnosti JKP „Šumadija“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“, ali i za budžet za 2021. godinu u celini. Odbornička grupa „Alternativa“ takođe će glasati protiv na sednici Skupštine grada.

Alternativa podseća da je vladajuća većina i na prošloj sednici izglasala povećanje poreza na imovinu za 30 odsto i to u sred pandemije, kada su svi građani uplašeni zbog neizvesnosti koju svaki novi dan donosi.

1 KOMENTAR

  1. Gradjani Srbije su svesni svega ( osim onih starijih koji gledaju tri kanala na TV I veruju u sve bajke ove vlasti koje im se serviraju) i znaju o svim prevarama, pljačkama, dezinformacijama uvezi testa, korone, vakcine I svega ostalog! Gradjani Srbije su na dnu dna u svakom pogledu, ekonomskom, finansijskom, strahuju zbog posla, zastrašuju se lažnim informacijama itd. Gradjani žele promene, hoće da se otarase ove vlasti, ovog ludila I svega oko nas što nam je narušilo život, zdravlje, psihu I nadu u normalan život!!! Ali nema nažalost ko da ih povede!!! ‘ I to mi nije jasno!!!! Zašto je tako???? Zašto je opozicija aktivna samo na you tube kanalima? Jedino tamo se oglaśavaju, ovaj otkrio ovo, onaj ono, mi ćemo ovako, onako itd…Zar je moguće da Srbija nema par lidera koji mogu da pozovu gradjane I zaustave ovo ludilo?

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime