Alfa Plam novi sponzor Vaterpolo kluba Radnički

0
3334

Posle Atomske banje Gornja Trepča, sponzotski pul Vaterpolo kluba Radnički ovih dana pojačao je i vodeći proizvođač grejnih tela u jugoistočnoj Evropi, „Alfa Plam“. Ugovor su potpisali predsednik kragujevačkog tima, Uroš Bogdanović i generalni direktor „Alfa Plama“, Goran Kostić.

– „Alfa Plam“ je lider jugoistočne Evrope i zato smo stali uz ekipu Radničkog koja će sigurno biti lider u ovom sportu. Ambicije naše firme i kragujevačkog tima treba da se poklapaju, a to je da budemo najbolji u svojim oblastima. Drago nam je što ćemo pomoći razvoj Radničkog, kao i uopšte vaterpola južno od Begorada – kazao je Kostić.

Prvi čovek Radničkog zadovoljan je novim partnerstvom.

– Drago mi je što je jedna ovako ozbiljna firma prepoznala naše kvalitete. Zahvaljujem se našem novom partneru i pozivam ostale firme da se priključe našem sponzorskom pulu, jer nema sumnje da naši vaterpolisti zaslužuju podršku. Verujem da će ova saradnja biti realizovana na obostrano zadovoljstvo i da ćemo se zajedno radovati – rekao je Bogdanović.

Osnovna delatnost „Alfa plama“ je proizvodnja grejnih tela na čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinacija čvrsto gorivo-struja i struja-gas.

Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, vodeći je proizvođač grejnih tela u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, a svrstava se i u red pet najvećih u Evropi. Ukupna godišnja produkcija iznosi preko 160.000 jedinica, a firma trenutno ima oko 850 zaposlenih.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime