AIESEC i DHL u akciji „Pronađi poštara u svom gradu“

0
2173

10653776_700888626672851_222082997901123099_n

Globalni tržišni lider u logistici DHL je ove godine u Srbiji podržao Global Citizen program volonterskih praksi studentske organizacije AIESEC. DHL i AIESEC u Srbiji su partneri od 1992. godine sa ciljem da aktiviraju potencijal i liderstvo kod mladih ljudi i zajedno rade na njihovom usavršavanju. DHL je pored dosadašnje saradnje prepoznao i vrednost volonterskih praksi koje AIESEC organizuje i ovog leta pružio podršku mladima da kroz svoje angažovanje i proaktivnost dožive svoje internacionalno iskustvo.

Ove nedelje u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Valjevu naići ćete na članove AIESEC-a koji vam mogu dati više informacija o volonterskim praksama u inostranstvu. Zastanite i recite svoje ime i prezime i možda se baš kod njih nalazi nešto adresirano na Vaše ime.

Za više informacija posetite naš sajt gc.aiesec.org.rs

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva. Studenti imaju priliku da rade na projektima iz tri oblasti: Culture, Social Entrepreneurship i Education.

Rusija, Rumunija, Poljska, Turska, Brazil, Indija, Meksiko, Tunis i Egipat neke su od zemalja u kojima možete provesti 6 do 8 nedelja tokom leta 2015. volontirajući i radeći na svom ličnom usavršavanju. Za ovaj program potrebno je da budete student, da imate do 29 godina, da imate nivo engleskog jezika B2 i želju za avanturom i nezaboravnim iskustvom.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime