ADING HR&MEDIA – Digitalno oglašavanje potrebno je svima

0
2243

ADING HR&MEDIA, agencija za marketing i ljudske resurse, sa sedištem u Kragujevcu, pruža usluge digitalnog marketinga i praktičnog planiranja u oblasti ljudskih resursa.

Dugogodišnje iskustvo agencijskog i freelance rada, saradnjom sa preko 50 klijenata iz različitih oblasti poslovanja, omogućava im da prepoznaju potrebe potencijalnog klijenta i pruže usluge koje su potrebne za unapređivanje njegovog poslovanja na osnovu analize dostupnih informacija.

Usluge digitalnog marketinga: kampanje i oglašavanje na društvenim mrežama Facebook i Instagram, Google oglašavanje, video materijali za YouTube, kreativno pisanje tekstova i druge vrste logističke podrške za sve marketinške aktivnosti posredovanjem sa partnerskim firmama. Izrada vebsajtova i internet prodavnica takođe su deo ponude.

Linkedin nastup i oglašavanje postaju sve važniji i zato ADING HR&MEDIA u saradnji sa inostranim partnerima priprema edukacije i radionice koje će više približiti ovu poslovnu društvenu mrežu velikom broju zainteresovanih korisnika. Linkedin efikasno povezuje oba sektora agencije, marketing i ljudske resurse, i glavni je adut u novoj strategiji digitalnog umrežavanja, koje stiže i u Srbiju.

Pomoć prilikom traženja posla i apliciranje na aktuelnim konkursima, izrada profesionalne radne biografije – CV, posredovanje sa agencijama i poslodavcima, kao i savetovanje o planiranju karijere deo su paketa usluga sektora ljudski resursi sa ciljem da prerastu i u agenciju za zapošljavanje.

ADING HR&MEDIA možete kontaktirati putem društvenih mreža Facebook i Instagram ili telefonom +381643848991.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime