Zlatna amfora za GTO Kragujevac

- -
0

Gradska turistička organizacija Kragujevac dobila je nagradu “ZLATNA AMFORA – ŠAMPION TURIZMA 2012“ za najbolju turističku organizaciju gradova i opština Srbije 2012. godine, u izboru koji je organizovala turistička revija YU TRAVEL. U žiriju su bili novinari štampanih i elektronskih medija Srbije. Svečanost dodele priznanja održana je u beogradskom restoranu “Lipov lad“, koji je takođe nagrađen Zlatnom amforom za kvalitet usluga koje pruža. Nagradu je primila direktorka GTO Kragujevac Snežana Milisavljević, a okupljenima se obratio Dalibor Jekić, član Gradskog veća za privredu i preduzetnišvo grada Kragujevca, koji je tom prilikom istakao da je Grad ponosan na turističku organizaciju koja je kroz projekte u oblasti turizma obezbedila preko 15 miliona dinara tokom protekle dve godine.

Gradska turistička organizacija nagrađena je za uspešan rad u prethodnoj godini, unapređenje turističke ponude, jačanje postojećih kapaciteta i povećanje turističkog prometa grada Kragujevca.

Redakcija turističke revije YU TRAVEL već 17 godina organizuje izbor šampiona turizma Srbije, u kojoj najbolji dobijaju diplome i statue Zlatne amfore. Ove godine “Zlatnu amforu“ dobile su i ambasade Japana, Kube i Slovenije za saradnju i doprinos razvoju turističke privrede Srbije. Na svečanosti su uručena priznanja najuspešnijima u oblasti turizma u Srbiji, među kojima su turističke agencije, hoteli, restorani, hostel, etno selo, saobraćajno preduzeće i sportsko-rekreativni centar. Priznanja je nagrađenima uručio Miloš Davidov, glavni i odgovorni urednik turističke revije YU TRAVEL.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite