“Žensko veče” u CINEPLEXX-u uz film “After: Posle sudara”

- -
0

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice očaraće vas na “Ladies night” događaju 17. septembra od 20 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Prava filmska romansa u filmu ,,After: Posle sudara” i pokloni iznenađenja za najsrećnije dame očekaju vas u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Karte su u prodaji.

Da li je ljubav dovoljno jaka da nadvlada prošlost, saznaćemo u četvrtak 17. septembra od 20 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu, u nastavku globalnog fenomena koji nas je ostavio bez daha. Film ,,After: Posle sudara” donosi nam još više drame, ali i ljubavi i romantike, kao i dugoiščekivani odgovor na pitanje da li će Tesa i Hardin uspeti da prebrode sve prepreke na svom putu.

Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?

Uz odgovore na sva pitanja koja su ostavila milione gledalaca širom planete u neizvesnosti i sjajne poklone partnera, ovo će biti Ladies night događaj za pamćenje. Izdavačka kuća ,,Čarobna knjiga” pripremila je pet istoimenih knjiga za najsrećnije dame.

Očekuje vas istovremeno opuštajuće, ali i uzbudljivo veče uz dobro društvo, sjajan film i poklone na Ladies night događaju u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Obezbedite svoje ulaznice na vreme. Karte su u prodaji.

Nema komentara

Odgovorite