Želite “Cvet uspeha za ženu zmaja”? Prijavite se na konkurs

- -
0

cvet uspeha za ženu zmajaUdruženje poslovnih žena Srbije (sekcija Ženski biznis klub) uputilo je poziv za prijavu na konkurs za godišnju nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja 2013”, koja će u oktobru, po sedmi put biti dodeljena najuspešnijim preduzetnicama u Srbiji.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za “ najevropskiju žensku firmu” i za “najbolji model zapošljavanja”, kao i u potkategoriji “samozapošljavanje”.

“Cvet uspeha za ženu zmaja” je prva ustanovljena nagrada kojom se afirmišu uspešne preduzetnice u Srbiji i ovo je već sedma godina za redom u kojoj Udruženje poslovnih žena Srbije uz pomoć institucija, međunarodnih programa razvoja, korporativnih sponzora i svojih članica dodeljuje ovo priznanje.

Nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja” u poslednjih šest godina dobilo je skoro 60 žena.

Javni poziv, opis projekta i konkursna dokumentacija dostupni su na sledećoj stranici.

Kandidatkinje se mogu same prijaviti ili mogu biti nominovane. U pozivu za prijavu na konkurs, potencijalne dobitnice nagrade će imati priliku da predstave svoj biznis i poslovnu biografiju u kojoj će obrazložiti svoju nominaciju u jednoj ili obe kategorije.

Nagrada je otvorena za sve poslovne žene koje imaju udela u vlasništvu preduzeća i dominiraju u upravljanju, bez obzira na vrstu delatnosti.

Rok za dostavu prijava je 30. jun ove godine.

Svečana dodela nagrade Udruženja poslovnih žena Srbije održaće se 29. oktobra ove godine u Beogradu.

Nema komentara

Odgovorite